Udtalelsesgeneratoren til projektopgaven

Det korte link hertil er: https://iundervisning.dk/9795

 

Om programmet

Udtalelsesgeneratoren kan hjælpe med at lave skræddersyede udtalelser i forbindelse med projektopgaven i 9. klasse. Vælg mellem et stort udvalg af sætninger til de forskellige områder, som kan bedømmes. Programmet laver en analyse af valgene og tilføjer automatisk tekst til udtalelsen. Det gør teksten en anelse mere “levende”. Det er muligt at tilføje egne noter.

Programmet er lavet af iundervisning.dk og er gratis. Det kræver kun en opdateret Windows PC.

Kriterierne til udtalelsen tager udgangspunkt i teksten i bekendtgørelse om projektopgaven i folkeskolens 9. klasse.

Alle er mere end velkomne til at skrive sætninger til mig, samt sende skolens logo ind. De kan derefter blive implementeret i programmet.

Det er muligt at gemme udtalelsen og åbne den senere og tilføje nye iagttagelser. Der er mulighed for at skrive noter til hver elev.

Husk, at det kun virker på en windows computer, som har installeret Microsoft .Net framework.
Det kan du finde her: Microsoft .Net framework 4

PROGRAMMET

Download “iundervisning.dk - Udtalelsesgeneratoren til projektopgaven”

Udtalelsesgeneratoren.application – Downloadet 49129 gange – 2,22 KB
Det korte link hertil er: https://iundervisning.dk/9795
Om Troels Gannerup Christensen 357 Articles
Hjemmesiden her er lavet af mig. Jeg er konsulent i matematik og tysk for CFU i Vejle/Odense, tidligere lærer i udskolingen (7.-9. klasse) på Lyshøjskolen i Kolding, ejer og driver flere hjemmesider fx iundervisning.dk, ggbkursus.dk og lærklokken.dk. Jeg er matematikkonsulent på traeneren.emu.dk, er med i Dansk GeoGebra-netværk Danmark og fagkonsulent i matematik på emu.dk. Jeg går ind for, at læring skal være let tilgængelig og i størst mulig omfang gratis at benytte.

115 Kommentarer

 1. Dette er et rigtig godt program, som gør det meget nemmere at skrive udtalelserne til projektopgaven.

 2. meget godt program… som nu er forsvundet fra min computer pga formatering… og linket virker ikke?

  • Tak, Lene. Hvis du trykker på den store blå knap ovenfor, hvor der står “Download ‘iundervisning.dk – Udtalelsesgeneratoren til projektopgaven'”, så burde den downloade et program, som du blot skal afvikle/køre.

   Hvis det ikke virker, så skriv lige hvilken browser du bruger og hvilken version. Det virker nemlig hos mig. Skriv endelig.

 3. Hej Troels – lige et opklarende spørgsmål – jeg gemmer hver enkelt elevs udtalelse under navn “gem som”.

  Efterhånden som jeg tilføjer i løbet af ugen, ser det ud til at jeg skal “gem som” igen og så slette den eksisterende fil… lidt bøvlet, men måske er der en smartere måde?
  Hilsen Lene

  • Hej Lene.

   Jeg havde svaret dig, men kommentaren er åbenbart ikke blevet synlig her. Nå, men det er helt rigtigt. Det er “Gem som”. Jeg er klar over det. Måske jeg kigger på det i løbet af ugen. Dog uden at love noget.

   Vh. Troels

  • Hej Lene.

   I går kom der en ny udgave af programmet. Den indeholder den funktion, som du har efterspurgt. Man kan således nu gemme direkte (CTRL + S) i den udtalelses, som man har åbnet. Der er også mange nye genveje i programmet. Du kan se dem alle i menuen.

   Venlig hilsen Troels

 4. hej Troels – overvejer du at lave en “dele-funktion”, så alle lærere kan skrive i den samme udtalelse?
  Hilsen Lene

  • Hej Lene.

   Det er så dejligt, at du skriver. Det er altid rart at høre, hvad du og andre synes, om mine programmer, samt hvordan mine programmer kunne udvikles/forbedres. Tak for det.

   Det er også en god idé, men der er en del programmering i det, som jeg desværre pt. ikke har tid til. Du kan dog evt. prøve projektapp.dk, som vist gør det muligt.

   Jeg stillede bare en computer i klasseværelset, som lærerne kunne skive noter i under projektugen. Temmelig low-tech, men det virkede. 🙂 Nogle gange giver mange muligheder og mange detaljer ikke nødvendigvis mindre arbejde. Mit fokus har været at spare tid (uden at gå på kompromis med kvalitet).

   Vh. Troels, iundervisning.dk

 5. Jeg fik trykket på den “/U)#¤()(#¤/)=#¤/= download-knap (grøn) og fik downloaded ask alex, et unzipprogram og en ny lineal til min Browser. ØV!

  Kan man virkelig ikke styre ens hjemmeside, så der ikke er adware på den, så amatør-trykkere som jeg, får alt det nonsens på computeren?

  • Hej Britt.

   Jeg er da ked af, at du har fået downloadet de ting, som du beskriver. Derfor også en tak, fordi du skriver.

   Det er desværre ikke muligt for mig at bestemme, hvilke reklamer der bliver vist. Jeg håber alligevel, at du har forståelse for, at reklamerne her og på de andre hjemmesider lige akkurat er med til at dække de udgifter, som jeg har med at drive dem. Til gengæld stiller jeg mine programmer og hjemmesider gratis til rådighed.

   Jeg håber også, at du har fået det fjernet. Ellers kan du gøre det ved at trykke på startknappen i windows, vælge kontrolpanelet og derefter vælge programmer og funktioner. Du kan lade kontrolpanelet sortere programmerne efter, hvornår de senest er installeret.

   Fik du installeret Udtalelsesgeneratoren?

   Vh Troels

  • Hej Lone.

   Tak for dit spørgsmål. Programmet virker kun på en computer, som kører på Windows.

  • Hej Erik.

   Jeg har lige lavet en lille film af, hvordan du installerer programmet på Windows 8, Windows 8.1 og Windows 10.
   Satser på, at det er det, som driller dig.

   Venlig hilsen Troels

 6. Hej Troels. Når jeg downloader udtalesesgeneratoren på min computer, ligger den fint på skrivebordet, men jeg kan ikke åbne den.Det sker bare ingenting 🙁

  Helle

 7. Jeg kan ikke få programmet til at køre. Det ligger på mit skrivebord, men det åbner ikke. Jeg har downloaded det med Chrome, men har også prøvet med Explorer.

  • Hej Helle. Tak for din besked. Jeg har desværre ikke en idé om, hvorfor det ikke virker hos dig. Jeg har installeret det flere gange, efter at du har skrevet. Det virker alle steder. Har du mulighed for at installere det på en anden computer? Hvilken version af Windows har du installeret?

 8. Hej Troels
  Kan man downloade udtalelsesgeneratoren til mac? Jeg kan ikke finde et rpogram der kan åbne min download!
  Vh
  Thomas

  • Hej Thomas.

   Tak for din besked. Det er fordi Udtalelsesgeneratoren kræver en Windows-computer.

   Vh Troels

 9. Hej Troels,
  Har forstået at det kun er til PC. Har du planer om at lave en version til MAC?

  Jon

  • Hej Jon.

   Det står ikke lige først forhttps://widgets.wp.com/notifications/2277703813# desværre. Men jeg har da i tankerne, når jeg får tid til det, at der skal udvikles på det.

   Vh Troels

 10. Når jeg har været inden og hente et logo, jeg vil bruge – og gemmer siden for at skrive videre senere, så er logoet væk og skal hentes igen. Hvad gør jeg mon forkert?
  Er der nogen måde, hvorpå de faste linjer: lærere, skolens navn og adresse kan overføres, så jeg ikke skal skrive de samme informationer 23 gange.

  • Hej Lene.

   Det ene spørgsmål er jeg lidt i tvivl om. Det må jeg lige efterprøve. Det andet er nemt nok. Start med at skrive lærere, skolens navn og adresse. Skriv første elevs navn, overordnet tema og gem dette. Derefter vælger du ny elev i menuen. Dermed slettes alt på nær ærere, skolens navn, adresse og overordnet tema.

   Vh Troels

 11. Hej Troels. Hvor/hvordan skal vi sende skolens Logo til dig for at få det uploadet til standardlogoerne – Da programmet tilsyneladende ikke gemmer det logo, vi selv uploader?

  OG – Er det muligt at få adskilt elevernes problemformulering fra den “kasse” der hedder Arbejdsprocessens forskellige faser? – Derudover – Tusind tak for at et meget brugbart værktøj

  • Hej Bjarke.

   Tak for beskeden. Jeg er lidt ophængt lige pt., men du må gerne sende logoet til “mail @iundervisning.dk”. (skrives uden mellemrum) Der er en fejl i programmet, som hindrer folk i at gemme logoet. Det skal jeg have kigget på. Derudover har jeg ikke tænkt, at problemformuleringen skulle stå særskilt, men jeg vil lige kigge på det. Hvordan tænker du, at det skal stå? Du må gerne sende et forslag med i mailen. Altså vedhæft et Word-dokument, hvor du har lavet den opstilling, som du gerne vil have. Så kigger jeg på det. Kan ikke love, at det kommer til at se ud, som du ønsker det. Men jeg vil da kigge på det.

   Venlig hilsen Troels

  • Hej igen, Bjarke. Det skulle nu være fikset. Derudover er der nu mulighed for at adskille problemstillingen.

   • Hej Troels. Undskyld at jeg ikke fik svaret – men fik ikke lige besked om din kommentar – Det ser super fint ud 🙂 Giver et meget flottere slutprodukt – Tusind tak

 12. Hej supporter
  Jeg kan ikke installere udtalelsesgenerator på min ny Windows 10 pc. Det blokeres tilsyneladende i Windows sikkerhed.

 13. Hej supporter
  Jeg kan ikke installere udtalelsesgenerator på min ny windows 10 pc. Sikkerhed blokerer tilsyneladende. Løsning?

 14. Hej Troels.
  Vi var tæt på at bruge dit program til projektopgaven, men der er to ting der gjorde at vi er gået væk fra den igen.
  1. Der er alt for mange valgmuligheder i næsten alle “positiv-neutral-negativ”-felterne. Det er mange sætninger man skal tage stilling til, for at vælge ét punkt. Den anden ting er, at der er (løst vurderet) 40 forskellige drop-down menuer i alt i fanebladene. Det er mange ting at vælge imellem. Dette ville egentlig have været OK, men når man så skal tage stilling til 15-20 sætninger pr. drop-down menu, så bliver det for omstændigt.

  2. En anden ting der ville vægte som et plus er, hvis man kunne oprette en gruppe, med tilhørende faneblade, hvori man måske kunne skrive elevernes navne i denne gruppe. Forstået på den måde, at det man skriver ind gælder generelt for hele gruppen. Elev-fanebladet er som udgangspunkt også en kopi af gruppen – men hvis der er behov for det, kan man gå ind i de enkelte elev-faneblade og ændre en ting eller tre.

  Dette ville gøre programmet perfekt! 🙂
  Mvh. Rune Sommer, Bredagerskolen, Jelling

  • Hej Rune.

   Tak for din tilbagemelding. Det er altid rart at få lidt feedback. Jeg har dog ikke mulighed for at ændre så meget på det, som du beskriver i punkt 1. Det er vist bare et vilkår. Man behøver heller ikke at bruge alle valgmulighederne. Mht. punkt 2, så kan jeg godt se, hvad du mener. En god idé. Jeg har ikke tid til at kigge på det pt., men vil have det med i tankerne, når jeg kigger på programmet næste gang. Det vil dog kræve, at jeg genskriver programmet.

   Venlig hilsen Troels

 15. Hej Troels
  Vi er ved at afprøve programme i forbindelse med projektopgaver i en 7. klasse.
  For det meste passer de sætninger vi kan vælge imellem meget fint, men der er også nogle steder hvor det kunne være rart hvis vi kunne lave vores egen sætning, som efterfølgende kan vælges til de kommende elever. Jeg er med på at man selv kan skrive en sætning, men den kan jo ikke efterfølgende vælges. Er det muligt at tilføje egne sætninger til programmet?

  • Hej Per. Tak for din besked. Jeg er med på, at det ville være rart. Det kræver dog database-adgang, for at kunne det, som du beskriver. Jeg har desværre ikke tid til at se på det lige pt., men jeg har det i tankerne.

 16. Hej Troels
  Det ser rigtig fedt ud! Jeg kan bare ikke downloade det… Jeg har forsøgt 3 gange. Jeg kører safari.

  • Hej Brian. Går ud fra, at du har Mac, når du bruger Safari. Det virker ikke på Mac.

 17. Hej Troels.

  Jeg har problemer med at installere proagrammet på min Windows computer. Jeg har NET.frame opdateret, men det kan ikke lade sig gøre. Jeg vil meget gerne bruge programmet, fordi det er et super godt program. Kunne du overveje at lave samme program til Mac, da der er mange brugere derude, som bruger denne maskine? Der iblandt mig.

  Mvh Kristian

  • Hej Kristian.

   Tak for de positive ord. Hvilken version af Windows har du? Har du hentet denne version af .Net-framework? Se linket her:
   https://www.microsoft.com/da-dk/download/details.aspx?id=17851
   Jeg ville gerne kunne sige, at jeg har en version til Mac, men det har jeg ikke pt. Det er dog i tankerne. Har dog lidt for meget om ørerne lige pt. Kigger på det næste år. Så skulle der bliver tid i kalenderen igen.
   Venlig hilsen Troels

 18. Hej Troels.
  Jeg tror jeg er lidt en klovn. Jeg forsøger at hente din udtalelsesgenerator, men jeg kan ikke få den til at tage filen ned, hver gang siger den at det mislykkes. Den ene gang jeg er kommet igennem med at hente filen, kan den ikke åbne. Den siger at formateringen ikke er korrekt ? Kan jeg hente den et andet sted eller er det et problem at jeg bruger Firefox ?
  På forhånd tak
  Line

  • Hej Line. Tak for din besked. Det ser ud til, at du ikke kan downloade filen i Firefox. Det har fungeret tidligere. Det fungerer dog fint i andre browsere, såsom Chrome eller Edge. Gå evt. på chrome.google.com, for at hente Chrome-browseren.
   Venlig hilsen Troels

 19. Hej Troels.
  Jeg har store problemer med at få lov til at downloade programmet. Har du et godt råd. Jeg har tilføjet siden under undtagelser og jeg bruger firefox på en pc.

  • Hej Jakob.

   Tak for beskeden. Du kunne overveje at bruge Chrome. Her virker det i hvert fald.
   Ellers prøv at gøre følgende i Firefox:
   Download i Firefox

  • Hej Mie.

   Takker for beskeden. Programmet hjælper mange med at lave udtalelser til projektopgaven. Der spares meget tid. Det kan dog desværre ikke lade sig gøre at afvikle programmet på en Mac. I hvert fald ikke lige umiddelbart. Jeg har dog planer om at lave det til en online program. Men indtil da, så virker det kun på Windows-maskiner. Håber, at du har mulighed for at installere på en Windows-maskine.

   Venlig hilsen Troels

 20. Hej Troels

  Jeg forsøgte i dag at hente programmet, men der opstår en uventet fejl. Er filen blevet fjernet?

  • Hej Jakob. Prøv lige igen. Der kan have været en fejl på serveren. Jeg har netop lige selv prøvet at installere programmet. Det virkede for mig. Vh Troels

 21. Hvis jeg skriver linket http://iuv.dk/9795 kommer jeg ind på denne her side. Leder efter linket til download af udtalelsesgeneratoren, kan kun finde link til download af Winzip (noget reklame fra Google?)
  Har også set din video, men det link du trykker på i videoen findes ikke på siden?

 22. Hej, har prøvet safari og chrome, men linket kan ikke hente filen, virker det ikke på en mac?

  • Hej Bjarne. Nej, det gør den desværre ikke. Men det er meningen på sigt, at det bliver til en online version. Vh Troels

 23. Hej

  Jeg kan ikke hente dette dejlige program. Windows nægter at give det adgang. Kan nogen hjælpe

  vh

  HB

  • Hej John. Så faldt jeg lige over din kommentar. Beklager det sene svar. Jeg arbejder på, at der kommer en online løsning omkring sommerferien 2020. Arbejder på et lignende projekt i en anden sammenhæng. Det ser alt sammen meget godt ud. Kan anvende samme opbygning, hvilket letter arbejdet. Så der skulle gerne være mange, som kan begynde at glæde sig. 🙂 Venlig hilsen Troels.

  • Hej Helle. Man bør stadig kunne bruge udtalelsesgeneratoren. Download fx i Chrome og husk at trykke behold, hvis du får advarsel. Skriv, hvis det ikke virker. Har lige selv afprøvet. Det virker hos mig. Venlig hilsen Troels.

    • Hej Martin. Programmet virker desværre ikke umiddelbart på Mac. Jeg har dog noget i støbeskeen, som egentlig er klar. Så forvent snart noget. Venlig hilsen Troels.

 24. Hej Troels.
  Kan du hjælpe? Desværre kan jeg ikke får programmet til projektopgaven til at åbne og køre. Jeg har prøvet med Google Chrome og Microsoft Edge men uden held.
  Mvh Charlotte

  • Hej Charlotte.

   Har desværre ikke modtaget din besked. Jeg tror det er rettet nu. Programmet skal opdateres, når du åbner det igen.

   Vh Troels

 25. Hej Troels.
  Kan du hjælpe? Desværre kan jeg ikke får programmet til projektopgaven til at åbne og køre. Jeg har prøvet med Google Chrome og Microsoft Edge men uden held.
  Mvh Charlotte
  

  • Hej Charlotte.

   Det virker her hos mig. Du skal trykke på “Flere oplysninger” i den blå skærm, som du får, når du har installeret det. Bagefter skal du trykke “Kør alligevel”. Virker det?

   Venlig hilsen Troels

   • Hej Troels
    Jeg forsøger at installere udtalelsesgeneratoren på min Windows computer på google Chrome, men det vil ikke lykkes. Er der problemer med programmet i dag?

    Med venlig hilsen
    Karin

    • Hej Karin.

     Det skulle der ikke umiddelbart være. Har lige installeret det på min egen computer. Det kan være, at du skal acceptere at det bliver installeret. Følg evt. følgende vejledning:
     https://youtu.be/K3umgzF56mw

     Vh Troels

     • Hej Troels
      Jeg har fulgt følgende vejledning og kan stadig ikke åbne programmet. Jeg får endda et ikon på mit skrivebord, men kan ikke åbne det. Vi er tre 9. klasser, som skal have projektfremlæggelser mandag og tirsdag, og vi har alle samme problem.
      Med venlig hilsen
      Karin

     • Hej Karin. Det lyder meget mærkeligt. Er det på arbejdscomputere? Der kan måske være nogle begrænsninger på dem. Hsr I prøvet på en privat computer? Det kunne også være på en elevs egen computer. Bare for at se, om det kunne være forklaringen. Venlig hilsen Troels.

     • Hej igen, Karin.

      Jeg har lige fået en masse til at installere. Det fungerede for dem alle. Jeg tror, at grunden til, at I ikke kan få det til at fungere, skal findes i, at det nok er arbejdscomputere, eller at I ikke har installeret Microsoft .net Framework 4. Håber, at I får det til at virke.

      Vh Troels

     • Jeg er også i samme situation som Karin. kan godt hente programmet til skrivebordet, men når jeg prøver at åbne det sker der ingenting. Det sker både på min arbejds- og privatcomputer. Har prøvet at hente framework, men begge computere siger det er installeret allerede. Har du ideer til mere fejlsøgning?

     • Hej Mikkel. Det er da også mærkeligt. Hvilken version af Windows kører det på? Har du prøvet at genstarte computeren og prøve programmet igen? Vh Troels

     • Hej Troels
      Mange tak for dit svar!
      Det er nok fordi, det er vores arbejdscomputere, da Microsoft.net Framework 4 er installeret på alle computerne.
      Med venlig hilsen
      Karin

     • Hej Karin.

      Det ser sådan ud. 🙁 Æv. Jeg tror, at det er det.

      Måske ville I være interesserede i at afprøve en online version af programmet? Det er slet ikke færdigt. Man kan ikke gemme, men man kan udfylde. Det er opdateret til nyeste bekendtgørelse og lidt mere neutrale formuleringer. Eneste krav ville være at I gav feedback på og kom med ønsker til formuleringerne. Feedbacken og snakken kommer til at foregå i en Messenger-tråd. Man får adgang via skolens ip-adresse. Så jeg skal derfor bruge skolens logo og ip-adresse.

      I skal ikke skrive oplysningerne her, men blot oplyse, hvis og hvem der vil deltage. Jeg tilføjer jer til messenger-tråden. Der vil I kunne sende ip-adresse og logo.

      Vh Troels

     • Hej Troels
      Vi arbejder på, om it-afdelingen på en eller anden måde kan åbne for os, men tak for tilbuddet 🙂
      Mvh. Karin

     • Hej igen, Karin.

      Kan se, at der generelt har været problemer med at åbne programmet. Det virkede heller ikke hos mig. Har lavet en ændring nu. Det burde virke igen.

      Vh Troels

 26. Hej Troels. Er det problemer med serveren? Programmet virker ikke på to af husstandens private pc’er – på en af dem virkede den i sidste uge. Mvh Philip

  • Hej Philip.

   Det skulle være fikset nu. Jeg havde noget restkode fra noget flash, som jo ikke virker mere. Det virker igen hos mig.
   Har til info en online version, som er på trapperne. Den virker på alle enheder. Sig til, hvis du eller andre kunne have interesse i at udvikle med på den. Den virker faktisk nu, men skal forfines.

   Vh Troels

 27. Hej Troels.
  Først og fremmest 1000 tak for et fantastisk godt værktøj. En kæmpe hjælp! Vi har lige fået en ny windows-opdatering på lærerpc’erne. Noget tyder på, at programmet ikke vil åbne i denne seneste opdatering, da det kun fungerer på de elevpc’er, der endnu ikke er opdaterede. Jeg ved ikke, om det er noget, der kan løses, men håber..
  Venligst Josefine

  • Hej Josefine.

   Tak for den fine besked.

   Det skulle være fikset nu. Jeg havde noget restkode fra noget flash, som jo ikke virker mere. Det virker igen hos mig.
   Har til info en online version, som er på trapperne. Den virker på alle enheder. Sig til, hvis du eller andre kunne have interesse i at udvikle med på den. Den virker faktisk nu, men skal forfines.

   Vh Troels

    • Dejligt at høre, Josefine.👌 Det var så lidt. Godt, at du skrev. Beklager det sene svar. Har bare ikke fået notifikationer på det.🤷‍♂️🤦‍♂️ Men nu virker det, så det er godt.🙌

     Venlig hilsen Troels.

 28. Hej Troels
  Jeg kan heller ikke åbne appen, når den er downloadet, er det muligt at benytte en online version?
  Mvh Cecilie

  • Hej Cecilie.

   Så skulle det være fikset. Jeg havde noget restkode fra noget flash, som jo ikke virker mere. Det virker igen hos mig.
   Har til info en online version, som er på trapperne. Den virker på alle enheder. Sig til, hvis du eller andre kunne have interesse i at udvikle med på den. Den virker faktisk nu, men skal forfines.

   Vh Troels

 29. Hej Thomas
  Vi skal til at skrive udtalelser i forbindelse med projektopgave i 8. klasse. Vi har tidligere brugt dit finne program, men nu kan jeg ikke åbne det. jeg har prøvet alle de ting du nævnt i andre beskeder, dog uden held.
  Vores it-medarbejder skriver til mig, at “der er fejl på den hjemmeside, du henviser til. Det er ikke noget, vi kan løse”. Jeg havde skrevet iundervisning.dk.
  Håber du kan hjælpe.
  Hilsen Stine Sørensen (Tilst Skole)

  • Hej Christine.

   Så skulle det være fikset. Jeg havde noget restkode fra noget flash, som jo ikke virker mere. Det virker igen hos mig.
   Har til info en online version, som er på trapperne. Den virker på alle enheder.

   Vh Troels

 30. Kære Troels,
  Super lækkert program, som desværre er stoppet med at virke.
  Jeg kører win 10 og har der nyeste Framework. De virker ikke på 3 af mine computer. Ingen af dem er arbejdscomputere. Yderst besynderligt.

  • Hej Ali.

   Så skulle det være fikset. Jeg havde noget restkode fra noget flash, som jo ikke virker mere. Det virker igen hos mig.
   Har til info en online version, som er på trapperne. Den virker på alle enheder.

   Vh Troels

  • Hej Torben. Jeg har sendt dig en personlig mail med oplysninger om, hvordan I får adgang til den online udtalelsesgenerator. Vh Troels

   • Hej Troels
    Jeg skal også snart i gang med at skrive projektudtagelser. Jeg vil derfor høre, om jeg også kunne få adgang til den online udtagelsesgenerator.
    vh. Lars
    Næshøjskolen

    • Hej Lars. Jeg har sendt dig en personlig mail med oplysninger om, hvordan I får adgang til den online udtalelsesgenerator. Vh Troels

 31. Hej Troels

  Vi har forsøgt at opsætte alverdens forskellige løsninger her på skolen, for at kunne anvende dit program, da næsten alle her på skolen ikke bruger en windows computer. Så vi har ledt efter en online løsning og på dit seneste svar kan jeg se at der findes en sådan. Kan vi evt. også få adgang til den online løsning.

  Hilsen Michael Larsen

  • Hej Michael. Jeg har sendt dig en personlig mail med oplysninger om, hvordan I får adgang til den online udtalelsesgenerator. Vh Troels

  • Hej Knud. Jeg har sendt dig en personlig mail med oplysninger om, hvordan du får adgang til den online udtalelsesgenerator. Vh Troels

 32. Super godt program, der hjælper med processen omkring projektopgaven, og gør det muligt at lave en objektiv vurdering. Er det stadig muligt at komme med i online version, da vi skal lave udtalelser igen til næste år. Har ellers plan om virtuel maskine, da mange bruger mac, og der er også er andre programmer der er skrevet til win. Igen tak for at strømline.

  • Kære Martin. Beklager det sene svar. Har haft lidt travlt. Tak for roserne. Du kan få adgang til den online version. Jeg skriver et indlæg på undervisning.dk, som I alle gerne må dele og like. I det indlæg kan I skrive jeres skoles institutionsnummer, skolens navn og sende skoles logo. På sigt bliver der flere muligheder på sitet, men lige nu har jeg ikke tid til at gøre så meget mere. I må gerne kommer med forslag til, hvad der kunne forbedres i forhold til den tekst, som bliver lavet. Venlig hilsen Troels.

  • Kære Søren. Beklager det sene svar. Har haft lidt travlt. Ja, det er der mange, som er berørt af. Du kan få adgang til den online version. Jeg skriver et indlæg på undervisning.dk, som I alle gerne må dele og like. I det indlæg kan I skrive jeres skoles institutionsnummer, skolens navn og sende skoles logo. På sigt bliver der flere muligheder på sitet, men lige nu har jeg ikke tid til at gøre så meget mere. I må gerne kommer med forslag til, hvad der kunne forbedres i forhold til den tekst, som bliver lavet. Venlig hilsen Troels.

 33. Hej
  Mon jeg også kunne få adgang til online versionen. Mine elever skal i gang med projektudtalelser igen igen.

  På forhånd tak.
  Henriette Cordua

  • Kære Henriette. Ja, du kan få adgang til den online version. Jeg skriver et indlæg på undervisning.dk, som I alle gerne må dele og like. I det indlæg kan I skrive jeres skoles institutionsnummer, skolens navn og sende skoles logo. På sigt bliver der flere muligheder på sitet, men lige nu har jeg ikke tid til at gøre så meget mere. I må gerne kommer med forslag til, hvad der kunne forbedres i forhold til den tekst, som bliver lavet. Venlig hilsen Troels.

 34. Hej.
  Vil du sende mig linket til onlineversionen? Mine kollegaer har tidligere haft fornøjelse af din udtalelsesgenerator, men vi har desværre ikke en Windows PC til rådighed.
  Mvh. Anne Sofie

  • Kære Anne Sofie. Ja, du kan få adgang til den online version. Ja, der er en del, som er berørt af det. Jeg skriver et indlæg på undervisning.dk, som I alle gerne må dele og like. I det indlæg kan I skrive jeres skoles institutionsnummer, skolens navn og sende skoles logo. På sigt bliver der flere muligheder på sitet, men lige nu har jeg ikke tid til at gøre så meget mere. I må gerne kommer med forslag til, hvad der kunne forbedres i forhold til den tekst, som bliver lavet. Venlig hilsen Troels.

 35. Hej Troels
  Jeg har både delt og postet institutionsnummer samt logo mm. via linket til Facebook. Jeg har dog et spørgsmål vedr. brug af den online udgave af udtalelsesgeneratoren i en arbejdsproces. Er det muligt at arbejde over en hel uge, hvor man går til og fra de enkelte elevers udtalelser i ens klasse? – eller kan man ikke gemme dem (midlertidigt) løbende, inden man genererer den endelige udtalelse? Eller er det meningen man anvender sitet på den måde, at man skriver alle vurderinger på samme elev samme dag?
  Bedste hilsner
  Bastian

  • Hej Bastian. Nu er det efterhånden noget tid siden, at du har skrevet, men jeg har først set din besked her nu. Kan ikke lige huske, om jeg har nået at svare dig på Facebook, da jeg havde en meget travl december-måned. Men det er et godt spørgsmål, som jeg synes, at andre også få gavn af, at jeg svarer på. Det er meningen, at man genererer udtalelsen på samme elev samme dag. Der er pt. ikke mulighed for at gemme løbende, men det kommer der måske på et tidspunkt. Den online version er desuden meget mere opdateret, så den i højere grad stemmer overens med bekendtgørelsen. Venlig hilsen Troels.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*