Planlægningsskabelon til matematik – inklusiv FFM

Det korte link hertil er: http://iuv.dk/1000

Dette er en planlægningsskabelon, som kan bruges til udvikling af undervisningsforløb i matematik. Skabelonen tager udgangspunkt i de Forenklede Fælles Mål for matematik, samt de generelle tanker i forbindelse med planlægning og læringsmålstyret undervisning jf. Relationsmodellen fra reformen 2014, såsom begreberne læringsmål, læringsaktiviteter, tegn på læring, evaluering. Skabelonen indeholder alle færdigheds- og vidensmål fra FFM i matematik og giver mulighed for at afkrydse, hvilke mål man vil have med i  forløbet.

Bemærk! For at formindske kompleksiteten, så er det ikke muligt at udvælge separate målpar og faser for de enkelte kompetencemål og stofområder. De kan dog efterfølgende fjernes i det dokument, som kan downloades.

Skabelon

 

 

[myjavascript]

Det korte link hertil er: http://iuv.dk/1000
Om Troels Gannerup Christensen 365 Articles
Hjemmesiden her er lavet af mig. Jeg er konsulent i matematik og tysk for CFU i Vejle/Odense, tidligere lærer i udskolingen (7.-9. klasse) på Lyshøjskolen i Kolding, ejer og driver flere hjemmesider fx iundervisning.dk, ggbkursus.dk og lærklokken.dk. Jeg er matematikkonsulent på traeneren.emu.dk, er med i Dansk GeoGebra-netværk Danmark og fagkonsulent i matematik på emu.dk. Jeg går ind for, at læring skal være let tilgængelig og i størst mulig omfang gratis at benytte.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments