Ligningsmaskinen

Det korte link hertil er: https://iundervisning.dk/8966

 

Et program, som er lavet af iundervisning.dk.

Med dette program kan man få opgaver med ligninger af forskellig art, som skal løses. Det er muligt at lave helt simple ligninger og lidt mere udvidede ligninger, hvor man skal kunne gange ind i parenteser og regne med minus-tegn.
Programmet egner sig godt til IWB (Interaktive White Boards – Interaktive tavler). Man får svarmuligheder og man får løsningen, når man har svaret. Det er også muligt at få hjælp med at løse ligningerne. Både tekst og videoforklaring.

Skriv til iundervisning.dk via kontaktformularen for forslag eller ris/ros.

Programmet kræver en computer, som kører Windows XP, Vista, 7 eller højere.
For at afspille videohjælp, så kræves det, at computeren har adgang til internettet.
Programmet kontrollerer,når det startes, om der er nye opdateringer. Det kræves, at computeren har adgang til internettet, for at kunne blive opdateret. Der skal være adgang til internettet under installationen.

Programmet er til fri afbenyttelse. Der må ikke afkræves betaling for programmet. “Installation og Læs mig”-filen skal altid være med i setup-filen. Alle rettigheder forbeholdes. Det tillades ikke, at programmets opbygning kopieres eller på anden måde redigeres.

BEMÆRK

Husk, at det kun virker på en windows computer, som har installeret Microsoft .Net framework.
Det kan du finde her: Microsoft .Net framework 4

 PROGRAMMET

Download “iundervisning.dk - Ligningsmaskinen ”

Ligningsmaskinen.application – Downloadet 11285 gange – 2,23 KB
Det korte link hertil er: https://iundervisning.dk/8966
Om Troels Gannerup Christensen 357 Articles
Hjemmesiden her er lavet af mig. Jeg er konsulent i matematik og tysk for CFU i Vejle/Odense, tidligere lærer i udskolingen (7.-9. klasse) på Lyshøjskolen i Kolding, ejer og driver flere hjemmesider fx iundervisning.dk, ggbkursus.dk og lærklokken.dk. Jeg er matematikkonsulent på traeneren.emu.dk, er med i Dansk GeoGebra-netværk Danmark og fagkonsulent i matematik på emu.dk. Jeg går ind for, at læring skal være let tilgængelig og i størst mulig omfang gratis at benytte.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*