iundervisning.dk – Stavetræneren

Det korte link hertil er: http://iuv.dk/1234

Her er Stavetræneren fra iundervisning.dk. Vælg niveau, om der kun skal trænes lydrette ord, og om det kun skal være skrevet med store bogstaver. Find flashkort, memory,skrivetræner, lytteøvelser, øvelser med de 120 ord m.fl. Der øves ordforråd til den tidlige danskundervisning. Stavetræneren vil løbende blive udbygget.

A er det “letteste” niveau, og D er det “sværeste”.

[myjavascript]

 

Det korte link hertil er: http://iuv.dk/1234
Om Troels Gannerup Christensen 365 Articles
Hjemmesiden her er lavet af mig. Jeg er konsulent i matematik og tysk for CFU i Vejle/Odense, tidligere lærer i udskolingen (7.-9. klasse) på Lyshøjskolen i Kolding, ejer og driver flere hjemmesider fx iundervisning.dk, ggbkursus.dk og lærklokken.dk. Jeg er matematikkonsulent på traeneren.emu.dk, er med i Dansk GeoGebra-netværk Danmark og fagkonsulent i matematik på emu.dk. Jeg går ind for, at læring skal være let tilgængelig og i størst mulig omfang gratis at benytte.
Subscribe
Notify of
guest

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mirja Kaarsgaard
Mirja Kaarsgaard
1 year ago

Hej Troels. Jeg har i dag forsøgt mig med at bruge din stavetræner-side sammen med min 3. klasse. Havde selv været inde for nogle dage siden og afprøve. For nogle gik der fint med at komme ind og stave ord. For størstedelen var det en udfordring.Det er ikke alt, der er lige let tilgængeligt, her taler jeg om at komme ind og få startet aktiviteten og ikke sværhedsgraden. Opgaven med de 120 ord åbnede kun for nogle af eleverne. Og de to adgange til 120 ord, hvor man i den ene ikke kan svare, virker forvirrende. Kunne de have et… Read more »