iundervisning.dk – Stavetræneren

Det korte link hertil er: https://iundervisning.dk/1234

Her er Stavetræneren fra iundervisning.dk. Vælg niveau, om der kun skal trænes lydrette ord, og om det kun skal være skrevet med store bogstaver. Find flashkort, memory,skrivetræner, lytteøvelser, øvelser med de 120 ord m.fl. Der øves ordforråd til den tidlige danskundervisning. Stavetræneren vil løbende blive udbygget.

A er det “letteste” niveau, og D er det “sværeste”.

[myjavascript]

Det korte link hertil er: https://iundervisning.dk/1234
Om Troels Gannerup Christensen 357 Articles
Hjemmesiden her er lavet af mig. Jeg er konsulent i matematik og tysk for CFU i Vejle/Odense, tidligere lærer i udskolingen (7.-9. klasse) på Lyshøjskolen i Kolding, ejer og driver flere hjemmesider fx iundervisning.dk, ggbkursus.dk og lærklokken.dk. Jeg er matematikkonsulent på traeneren.emu.dk, er med i Dansk GeoGebra-netværk Danmark og fagkonsulent i matematik på emu.dk. Jeg går ind for, at læring skal være let tilgængelig og i størst mulig omfang gratis at benytte.

3 Kommentarer

 1. Hej Troels. Jeg har i dag forsøgt mig med at bruge din stavetræner-side sammen med min 3. klasse. Havde selv været inde for nogle dage siden og afprøve. For nogle gik der fint med at komme ind og stave ord.
  For størstedelen var det en udfordring.Det er ikke alt, der er lige let tilgængeligt, her taler jeg om at komme ind og få startet aktiviteten og ikke sværhedsgraden.
  Opgaven med de 120 ord åbnede kun for nogle af eleverne. Og de to adgange til 120 ord, hvor man i den ene ikke kan svare, virker forvirrende. Kunne de have et ekstra forklarende ord i titlen?
  Endelig vil jeg høre, om der er nogen måde, hvorpå jeg som lærer kan se elevernes resultater? Og om siden beholder deres score til næste gang, de logger på?
  Glæder mig til at høre fra dig. God dag

  • Hej Mirja. Tak for din feedback. Jeg kigger på det, når jeg har tid. Det er ikke muligt at se statistik, men de kan se, hvordan de har klaret det, hvis de kigger under aktiviteterne. De kan sende den statistik via e-mail. Så hvis du beder dem skrive deres navn og sende det til din mail, så får du deres statistik. Venlig hilsen Troels.

  • Hej igen, Mirja. Du kan i øvrigt finde stavetræneren på min anden side abcdansk.dk. Her kan du også finde tekster og andet. Venlig hilsen Troels.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*