clyp.it

Det korte link hertil er: https://iundervisning.dk/0720

Dette er et gratis online værktøj, som på meget simpel vis giver mulighed for at optage fra mikrofonen, gemme lyden og efterfølgende at dele. Dette kan bruges til at optage en fremlæggelse, lave en mundtlig præsentation, optage oplæsning af tekst, optage et interview,indsætte din stemme på en hjemmeside eller en blog, hvor lydfilen spiller sammen med fx tekst og billeder m.m..

Findes også som app. Lettere bliver det ikke. Lyden kan gemmes som mp3, så man evt. kan redigere det i et andet program. Man behøver desuden ikke at være oprettet for at kunne dele eller downloade. Hvis man dog vil have mulighed for at se de lydklip, som man tidligere har optaget, så skal man oprette sig.

 

Eksempel:

 

Sådan gør du:

 1. Gå ind på hjemmesiden via linket nederst på siden her.
 2. Tryk på knappen “Start recording”.
  glyp - start
 3. Tryk på stopknappen, når du er færdig med at indtale.
  glyp - stop
 4. Tryk på “Share your Glyp”.
  glyp - del
 5. Vælg, hvordan du vil dele lyden. Der er 3 valgmuligheder.
  glyp - share
  glyp - download
  glyp - avanceret

 

Gå til glyp.it – TRYK HER

Det korte link hertil er: https://iundervisning.dk/0720
Om Troels Gannerup Christensen 357 Articles
Hjemmesiden her er lavet af mig. Jeg er konsulent i matematik og tysk for CFU i Vejle/Odense, tidligere lærer i udskolingen (7.-9. klasse) på Lyshøjskolen i Kolding, ejer og driver flere hjemmesider fx iundervisning.dk, ggbkursus.dk og lærklokken.dk. Jeg er matematikkonsulent på traeneren.emu.dk, er med i Dansk GeoGebra-netværk Danmark og fagkonsulent i matematik på emu.dk. Jeg går ind for, at læring skal være let tilgængelig og i størst mulig omfang gratis at benytte.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*