www.allgemeinbildung.ch – Mit første ordforråd – Tal mellem 14 og 91

En rigtig sjov tysk interaktiv øvelse, hvor man skal læse et talord og derefter trykke på det tilsvarende tal blandt billederne af tal mellem 14 og 91. Det går på tid og man får fejl m.m. at vide. Egner sig rigtig godt til interaktive tavler.

www.allgemeinbildung.ch – Mit første ordforråd – Tal mellem 14 og 91

Om Troels Gannerup Christensen 380 Articles
Hjemmesiden her er lavet af mig. Jeg er konsulent i matematik og tysk for CFU i Vejle/Odense, tidligere lærer i udskolingen (7.-9. klasse) på Lyshøjskolen i Kolding, ejer og driver flere hjemmesider fx iundervisning.dk, ggbkursus.dk og lærklokken.dk. Jeg er matematikkonsulent på traeneren.emu.dk, er med i Dansk GeoGebra-netværk Danmark og fagkonsulent i matematik på emu.dk. Jeg går ind for, at læring skal være let tilgængelig og i størst mulig omfang gratis at benytte.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of