www.allgemeinbildung.ch – Mit første ordforråd – Beklædning

Det korte link til denne aktivitet er: http://iuv.dk/0070

En rigtig sjov tysk interaktiv øvelse, hvor man skal læse et ord og derefter trykke på det tilsvarende (beklædningsgenstande) blandt billederne. Det går på tid og man får fejl m.m. at vide. Egner sig rigtig godt til interaktive tavler.

www.allgemeinbildung.ch – Mit første ordforråd – Beklædning

Det korte link til denne aktivitet er: http://iuv.dk/0070

Troels Gannerup Christensen

Hjemmesiden her er lavet af mig. Jeg er konsulent i matematik og tysk for CFU i Vejle/Odense, tidligere lærer i udskolingen (7.-9. klasse) på Lyshøjskolen i Kolding, ejer og driver flere hjemmesider fx iundervisning.dk, ggbkursus.dk og lærklokken.dk. Jeg er matematikkonsulent på traeneren.emu.dk, er med i Dansk GeoGebra-netværk Danmark og fagkonsulent i matematik på emu.dk. Jeg går ind for, at læring skal være let tilgængelig og i størst mulig omfang gratis at benytte.

Du vil måske også kunne lide:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of