www.wdrmaus.de – Elefanten

Det korte link hertil er: http://iuv.dk/5519

Her er siden for musens ven elefanten. Her kan man finde spil, gåder, tv-program og videoer. Særligt videoerne (Tryk på Filme) er rigtig gode i tyskundervisningen. De er skrevet til små børn og egner sig derfor meget til begynderundervisningen. Videoerne har en længde på mellem 2 og 3 minutter.

Filmene er geniale, idet de er inddelt i gåder, historier, sange m.m. De er simpelthen kanone i begynderundervisningen. Kan bruges som lytteøveler, skriveøvelser og ordforrådsøvelser.

Undervisningsidéer:

De små filmklip kan bruges som opgaver, hvor eleverne skal skrive historier til. I begynderundervisningen kan man fx lade eleverne finde substantiver (navneord), adjektiver (tillægsord) eller verber (udsagnsord) i filmen. Lad dem skrive, hvad de har forstået af filmen. Lad dem udvælge et område, som de kan fortælle om.

www.wdrmaus.de – Elefanten

Det korte link hertil er: http://iuv.dk/5519
Om Troels Gannerup Christensen 365 Articles
Hjemmesiden her er lavet af mig. Jeg er konsulent i matematik og tysk for CFU i Vejle/Odense, tidligere lærer i udskolingen (7.-9. klasse) på Lyshøjskolen i Kolding, ejer og driver flere hjemmesider fx iundervisning.dk, ggbkursus.dk og lærklokken.dk. Jeg er matematikkonsulent på traeneren.emu.dk, er med i Dansk GeoGebra-netværk Danmark og fagkonsulent i matematik på emu.dk. Jeg går ind for, at læring skal være let tilgængelig og i størst mulig omfang gratis at benytte.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*