www.kindernetz.de/aktuell

Det korte link hertil er: http://iuv.dk/0069

En hjemmeside med tyske aktuelle nyheder for børn og unge. Med både tekst, video, billede og lyd. De helt aktuelle emner kan bruges i tyskundervisningen i de større klasser og som inspiration til at finde information og tekster til dispositionen til afgangsprøven i tysk.

Undervisningsidéer:

De små filmklip kan bruges som opgaver, hvor eleverne skal skrive historier til. I begynderundervisningen kan man fx lade eleverne finde substantiver (navneord), adjektiver (tillægsord) eller verber (udsagnsord) i filmen. Lad dem skrive, hvad de har forstået af filmen. Lad dem udvælge et område, som de kan fortælle om.

Tag evt. dele af en udsendelse og lad eleverne snakke om, hvad de har hørt.

www.kindernetz.de/aktuell

Det korte link hertil er: http://iuv.dk/0069
Om Troels Gannerup Christensen 365 Articles
Hjemmesiden her er lavet af mig. Jeg er konsulent i matematik og tysk for CFU i Vejle/Odense, tidligere lærer i udskolingen (7.-9. klasse) på Lyshøjskolen i Kolding, ejer og driver flere hjemmesider fx iundervisning.dk, ggbkursus.dk og lærklokken.dk. Jeg er matematikkonsulent på traeneren.emu.dk, er med i Dansk GeoGebra-netværk Danmark og fagkonsulent i matematik på emu.dk. Jeg går ind for, at læring skal være let tilgængelig og i størst mulig omfang gratis at benytte.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*