www.allgemeinbildung.ch – Mit første ordforråd – Tallene fra 0-14

Det korte link hertil er: https://iundervisning.dk/4674

En rigtig sjov tysk interaktiv øvelse, hvor man skal læse et talord og derefter trykke på det tilsvarende tal blandt billederne af tallene fra 0-14. Det går på tid og man får fejl m.m. at vide. Egner sig rigtig godt til interaktive tavler.

www.allgemeinbildung.ch – Mit første ordforråd – Tallene fra 0-14

Det korte link hertil er: https://iundervisning.dk/4674
Om Troels Gannerup Christensen 357 Articles
Hjemmesiden her er lavet af mig. Jeg er konsulent i matematik og tysk for CFU i Vejle/Odense, tidligere lærer i udskolingen (7.-9. klasse) på Lyshøjskolen i Kolding, ejer og driver flere hjemmesider fx iundervisning.dk, ggbkursus.dk og lærklokken.dk. Jeg er matematikkonsulent på traeneren.emu.dk, er med i Dansk GeoGebra-netværk Danmark og fagkonsulent i matematik på emu.dk. Jeg går ind for, at læring skal være let tilgængelig og i størst mulig omfang gratis at benytte.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*