Gruppegeneratoren – online

Det korte link hertil er: https://iundervisning.dk/2035

Her er en forsimplet, men til gengæld online udgave af programmet Gruppegeneratoren.

3 Simple trin

 1.  Hent og Åbn følgende Word-dokument:
  [wpdm_file id=18 template=”facebook drop-shadow lifted” ]
 2. Udfyld nedenstående skabelon til at lave grupperne. Afslut ved at trykke på knappen ‘Lav grupperne’.
 3. Kopier teksten og indsæt den i Word-dokumentet.

Gruppegenerator

Indtast i følgende felter og få automatisk lavet tilfældige grupper.

Bemærk! Knappen ‘Kopier til udklipsholder’ er kun synlig i browseren Internet Explorer. Hvis du ikke kører siden i denne browser, så skal du manuelt markere teksten for udtalelsen og derefter højreklikke og vælge kopier (CTRL+C). Dermed er det kopieret til udklipsholderen. Højreklik i dokumentet og vælg “sæt ind” (CTRL + V).

[myjavascript]

Det korte link hertil er: https://iundervisning.dk/2035
Om Troels Gannerup Christensen 357 Articles
Hjemmesiden her er lavet af mig. Jeg er konsulent i matematik og tysk for CFU i Vejle/Odense, tidligere lærer i udskolingen (7.-9. klasse) på Lyshøjskolen i Kolding, ejer og driver flere hjemmesider fx iundervisning.dk, ggbkursus.dk og lærklokken.dk. Jeg er matematikkonsulent på traeneren.emu.dk, er med i Dansk GeoGebra-netværk Danmark og fagkonsulent i matematik på emu.dk. Jeg går ind for, at læring skal være let tilgængelig og i størst mulig omfang gratis at benytte.

2 Kommentarer

 1. Hej Troels

  Jeg har stor glæde af gruppegeneratoren (det downloadede program), fordi der netop kan laves bindinger på grupperne, så man undgår, at uheldige elementer sættes sammen.

  Men lige om lidt bliver min PC udskiftet med en chromebook, og så har jeg kun onlineversionen tilbage. Og her kan man ikke lave bindinger.

  What to do?

  Mvh

  Lise Wejlby Clausen

  • Hej Lise.

   Tak for den flotte besked. Det er jeg glad for at høre. Du kan godt glæde dig til Chromebooken. Det er gode maskiner. Jeg ville gerne hjælpe dig, men jeg har desværre ikke mulighed for at lave en version med bindinger lige nu. Men måske på et tidspunkt.

   Vh Troels

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*