emu.dk – Tegn og Byg på isometrisk papir på skærmen.

Det korte link hertil er: https://iundervisning.dk/7118

Opgaver på isometrisk papir på skærmen. Tegn og byg. Det er godt nok kun beregnet til 3. klasse, men kan sagtens bruges i de større klasser. Der er 10 opgaver.

emu.dk – Tegn og Byg på isometrisk papir på skærmen.

Det korte link hertil er: https://iundervisning.dk/7118
Om Troels Gannerup Christensen 357 Articles
Hjemmesiden her er lavet af mig. Jeg er konsulent i matematik og tysk for CFU i Vejle/Odense, tidligere lærer i udskolingen (7.-9. klasse) på Lyshøjskolen i Kolding, ejer og driver flere hjemmesider fx iundervisning.dk, ggbkursus.dk og lærklokken.dk. Jeg er matematikkonsulent på traeneren.emu.dk, er med i Dansk GeoGebra-netværk Danmark og fagkonsulent i matematik på emu.dk. Jeg går ind for, at læring skal være let tilgængelig og i størst mulig omfang gratis at benytte.

2 Kommentarer

  1. Hej Jeg kan se at hjemmesiden med at tegne isometriske figurer udfra en arbejdstegning ikke er tilgængelig mere. Kan jeg finde opgaver lige som dem andre steder.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*