www.ur.se – Indretning af værelset

Det korte link hertil er: http://iuv.dk/2118

Et rigtig godt indretningsspil til tyskundervisningen. Kan bruges til at lære navneord og tillægsord i forbindelse med emnet “mit værelse”/Mein Zimmer. Alle møbler bliver læst højt på tysk. Eleverne kan indrette deres værelse og efterfølgende sige højt for gruppen/klassen, hvordan det ser ud. Interaktivt. Man kan spille et spil, hvor det gælder om, at hjælpe figuren Thomas med at indrette sit værelse. Her skal man kunne huske, hvad møblerne hedder på tysk.

www.ur.se – Indretning af værelset

Det korte link hertil er: http://iuv.dk/2118
Om Troels Gannerup Christensen 365 Articles
Hjemmesiden her er lavet af mig. Jeg er konsulent i matematik og tysk for CFU i Vejle/Odense, tidligere lærer i udskolingen (7.-9. klasse) på Lyshøjskolen i Kolding, ejer og driver flere hjemmesider fx iundervisning.dk, ggbkursus.dk og lærklokken.dk. Jeg er matematikkonsulent på traeneren.emu.dk, er med i Dansk GeoGebra-netværk Danmark og fagkonsulent i matematik på emu.dk. Jeg går ind for, at læring skal være let tilgængelig og i størst mulig omfang gratis at benytte.

2 Kommentarer

    • Hej Astrid. Det findes desværre ikke mere. Det er simpelthen så ærgerligt. Det var ellers godt. Hvis du alligevel støder på det, så skriv lige ind.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*