www.allgemeinbildung.ch – Mit første ordforråd – Køretøjer

Det korte link hertil er: http://iuv.dk/6723

En rigtig sjov tysk interaktiv øvelse, hvor man skal læse et ord og derefter trykke på det tilsvarende (køretøjer) blandt billederne. Det går på tid og man får fejl m.m. at vide. Egner sig rigtig godt til interaktive tavler.

www.allgemeinbildung.ch – Mit første ordforråd – Køretøjer

Det korte link hertil er: http://iuv.dk/6723
Om Troels Gannerup Christensen 365 Articles
Hjemmesiden her er lavet af mig. Jeg er konsulent i matematik og tysk for CFU i Vejle/Odense, tidligere lærer i udskolingen (7.-9. klasse) på Lyshøjskolen i Kolding, ejer og driver flere hjemmesider fx iundervisning.dk, ggbkursus.dk og lærklokken.dk. Jeg er matematikkonsulent på traeneren.emu.dk, er med i Dansk GeoGebra-netværk Danmark og fagkonsulent i matematik på emu.dk. Jeg går ind for, at læring skal være let tilgængelig og i størst mulig omfang gratis at benytte.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*