iundervisning.dk – Addition/Plus

Det korte link hertil er: https://iundervisning.dk/1988

En gennemgang af, hvordan man kan lægge tal sammen med tal.

Du lærer om:

  • at addere hele tal.
  • at addere decimaltal.
  • at addere 2-3 cifrede tal med 1 cifrede tal.
  • at addere 2-3 cifrede tal med 2 cifrede tal.

Området bliver gennemgået punkt for punkt.

Det korte link hertil er: https://iundervisning.dk/1988
Om Troels Gannerup Christensen 357 Articles
Hjemmesiden her er lavet af mig. Jeg er konsulent i matematik og tysk for CFU i Vejle/Odense, tidligere lærer i udskolingen (7.-9. klasse) på Lyshøjskolen i Kolding, ejer og driver flere hjemmesider fx iundervisning.dk, ggbkursus.dk og lærklokken.dk. Jeg er matematikkonsulent på traeneren.emu.dk, er med i Dansk GeoGebra-netværk Danmark og fagkonsulent i matematik på emu.dk. Jeg går ind for, at læring skal være let tilgængelig og i størst mulig omfang gratis at benytte.

2 Kommentarer

  1. Hej Troels
    Jeg syntes ikke rigtig at der er noget video her… Eller er jeg på det forkerte sted?

    Vil gerne finde lidt inspiration i dine videoer.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*