Værktøj til fremstilling af idrætsudtalelse

Det korte link hertil er: https://iundervisning.dk/0819

I skoleåret 2006/2007 blev det et lovkrav, at elever fra 8.-10. klasse skal have minimum 2 idrætsudtalelser i løbet af skoleåret.  De skal udtrykke elevens faglige standpunkt på det tidspunkt, hvor de gives. Den sidste udtalelse i faget idræt skal angives i elevens afgangsbevis og gives umiddelbart før afslutningen af undervisningen i faget.

Formularen her kan hjælpe med at lave disse idrætsudtalelser. Kopier udtalelsen over i skabelonen, som du kan downloade herunder. Skabelonen er specielt forberedt til at lave udtalelserne, så de kommer til at fremstå på bedste vis.

Formularen tager udgangspunkt i den fra UVM-udsendte vejledning, som kan findes på linket her eller downloades nederst på siden her, samt beskrivelser fra Fælles Mål 2009.

Skabelon

Download “Skabelon for idrætsudtalelse - iundervisning.dk”

Skabelon-for-Idraetsudtalelse-iundervisning.dk_.docx – Downloadet 1121 gange – 16,04 KB

Idrætsudtalelse

Bemærk! Knappen ‘Kopier til udklipsholder’ er kun synlig i browseren Internet Explorer. Hvis du ikke kører siden i denne browser, så skal du manuelt markere teksten for udtalelsen og derefter højreklikke og vælge kopier (CTRL+C). Dermed er det kopieret til udklipsholderen. Højreklik i dokumentet og vælg “sæt ind” (CTRL + V).

4 gode råd

  1. Brug Internet Explorer for at kunne benytte knappen kopier til udklipsholder.
  2. Du kan lave sideskift (ny side) ved at trykke CTRL + Enter på tastaturet eller ved at trykke på ikonet sideskift i fanebladet ”Indsæt” i Word 2007/2010/2013.
  3. Brug CTRL+F til at lave overskrifterne fede.
  4. Skriftstørrelse 10 for teksten og skriftstørrelse 18 for den første overskrift virker godt for layoutet.

Vejledningen

Download “Udtalelse_Vejledning.pdf”

Udtalelse_Vejledning.pdf – Downloadet 733 gange – 83,35 KB
Det korte link hertil er: https://iundervisning.dk/0819
Om Troels Gannerup Christensen 357 Articles
Hjemmesiden her er lavet af mig. Jeg er konsulent i matematik og tysk for CFU i Vejle/Odense, tidligere lærer i udskolingen (7.-9. klasse) på Lyshøjskolen i Kolding, ejer og driver flere hjemmesider fx iundervisning.dk, ggbkursus.dk og lærklokken.dk. Jeg er matematikkonsulent på traeneren.emu.dk, er med i Dansk GeoGebra-netværk Danmark og fagkonsulent i matematik på emu.dk. Jeg går ind for, at læring skal være let tilgængelig og i størst mulig omfang gratis at benytte.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*