Woop App

Det korte link hertil er: http://iuv.dk/5231

Woop App er en samling spil og funktioner, der kombinerer det virtuelle og det fysiske udeliv. Spillene har det til fælles, at de benytter smartphonens gps-funktion, som en vigtig brik i spillet. Ellers kan spillene være alt fra hurtige fysiske spil, til de mere langsomme og snedige af slagsen.

En super god og gratis app til alle fag. Lav en jagt i det fri og lad andre afprøve jagten. Eleverne har mulighed for at oprette quiz-spørgsmål, som andre skal besvare. Nem og overskuelig opbygning. Kan bruges på flere forskellige enheder. Appen er udviklet af Spejderne.

 

Apple App Store

?Woop
?Woop
Price: Free

Google Play Store

Woop
Woop
Price: Free
Det korte link hertil er: http://iuv.dk/5231
Om Troels Gannerup Christensen 365 Articles
Hjemmesiden her er lavet af mig. Jeg er konsulent i matematik og tysk for CFU i Vejle/Odense, tidligere lærer i udskolingen (7.-9. klasse) på Lyshøjskolen i Kolding, ejer og driver flere hjemmesider fx iundervisning.dk, ggbkursus.dk og lærklokken.dk. Jeg er matematikkonsulent på traeneren.emu.dk, er med i Dansk GeoGebra-netværk Danmark og fagkonsulent i matematik på emu.dk. Jeg går ind for, at læring skal være let tilgængelig og i størst mulig omfang gratis at benytte.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments