send-anywhere.com


Warning: tempnam(): open_basedir restriction in effect. File(/tmp) is not within the allowed path(s): (/home/www/iundervisning.dk/:/tmp/domains/d00/iundervisning.dk/:/usr/share/php_binaries/include/) in /home/www/iundervisning.dk/wp-content/plugins/wp-appbox/inc/getappinfo.class.php on line 417

Warning: unlink(): open_basedir restriction in effect. File() is not within the allowed path(s): (/home/www/iundervisning.dk/:/tmp/domains/d00/iundervisning.dk/:/usr/share/php_binaries/include/) in /home/www/iundervisning.dk/wp-content/plugins/wp-appbox/inc/getappinfo.class.php on line 443

Denne hjemmeside er simpelthen en gave for dem, som gerne vil dele filer, såsom dokumenter, billeder, videoer m.m.. Tjenesten tillader, at man meget simpelt deler filer vha. en 6-cifret kode. Der er ingen begrænsning på filstørrelser eller antal. Derudover er det gratis og findes både, som hjemmeside og som app/udvidelse/plugin til en utal af enheder.

Sådan gør du

  1. Gå ind på  hjemmesiden www.send-anywhere.com.
    send-anywhere.com - Forside
  2. Træk filer over under send eller tryk på knappen “+ Add files”
    send-anywhere.com - Tilføj fil
  3. Tryk på knappen “Send files”. Nu fremkommer en 6-cifret kode, som modtageren blot skal indtaste under Recieve på forsiden.
    send-anywhere.com - Kode til download

Link

www.send-anywhere.com

Apps

Google Play / Android

Send Anywhere (File Transfer)
Send Anywhere (File Transfer)
Developer: Estmob Inc.
Price: Free+

App Store / IOS

Send Anywhere - File Transfer
Send Anywhere - File Transfer
Developer: ESTmob Inc.
Price: Free+

Windows App Store

The app was not found in the store. 🙁

Chrome

Link

Om Troels Gannerup Christensen 371 Articles
Hjemmesiden her er lavet af mig. Jeg er konsulent i matematik og tysk for CFU i Vejle/Odense, tidligere lærer i udskolingen (7.-9. klasse) på Lyshøjskolen i Kolding, ejer og driver flere hjemmesider fx iundervisning.dk, ggbkursus.dk og lærklokken.dk. Jeg er matematikkonsulent på traeneren.emu.dk, er med i Dansk GeoGebra-netværk Danmark og fagkonsulent i matematik på emu.dk. Jeg går ind for, at læring skal være let tilgængelig og i størst mulig omfang gratis at benytte.

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Top 10 over nyttige værktøjer til MIL-studiet | Troels Christensen Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
trackback

[…] http://www.send-anywhere.com (vejledning på dansk) […]